Navigér
Hvem, hvad, hvor
Nyheder
HadeReklamer
 
Fortæl om DIN
HadeReklame
Vælg firma:
 

Links
YndlingsReklamer.DK

www.freerideski.dk

Får(k)!! en lortereklame...

Nej nej nej...Just som man går og tror det ikke bliver værre, dukker den indtil videre ringeste reklame nogensinde op.

STOFANET!!!

Hvad sker der med dem??

De har et "reporterhold" ude for at spørge hvorfor man ikke har stofanet, og døren bliver åbnet af et FÅR?!?!?!?

NEEEEEEEJ!!! Dette får taler så tysk, og fortæller det er udvekslingsstudent fra Tyskland...jeg har aldrig nogensinde set mage til lort!

Jeg gider ikke engang bruge min energi til at tænke på om der er nogen som helst form for mening med dette får, eller om reklamen bare er så plat, at den virker direkte plat...

Ansvarlig for reklame:

Stofanet.

Klik på firmanavn for oplysninger og kontaktinfo.

2004-02-03-13:45:00
Søren

Kommentarer:

Hmm, personligt er jeg flad af grin hver gang de kommer på skærmen, men sådan er vi jo så forskellige.

En kammerat, som er så uheldig, at være på Stofanet mener så ikke han er en af de heldige, da det konstant er nede og ingen hos Stofanet fatter en bjælde.

10 point til de reklamer :-)
2004-02-18-09:50:00
Ares

Har også Stofanet derhjemme

Havde store problemer med min linje før i tiden, da jeg spillede meget. Det var bestemt ikke anbefalelsesværdigt. De lovede gang på gang at det skulle blive bedre, hvilket det aldrig gjorde.
2004-02-18-15:50:00
Søren

Det er en ged - ikke et får. Jeg synes det er ret grineren :)
2004-02-21-16:28:00
Michael

Når man ser reklamen i lyset af deres meget elendige service og produkt. Som jeg uheldigvis har haft tæt inde på livet i over 1 og 6 måneder, er jeg personligt ved at brække mig over deres elendige forsøg på at forbedre deres meget dårlige image.

Jeg vil personligt gerne sponsorere et stk førtidspension, til den reklame arbejder der har udtænkt dette ulidelige filmklip. Kun af den simple arsåg, at denne person aldrig mere skal lave noget, hvor jeg skal lide så meget.

Jeg er næsten overbevist om at denne reklame er støttet af al Qaeda, for at få folk som mig, til at få lyst til at lave et terror angreb mod stofa.

hehe...bedre held næste gang stofa :)
2004-03-18-11:17:00
anders

Det er da mega skægt!
Jeg har forresten stofa, og har yderst sjældent problemer- måske JEG er en af de få heldige? ;)
2005-02-21-14:32:00
Bitten

2005-03-23-14:02:00
Anonym

Selvom Søren måske ikke har gået på Landbohøjskolen og kan skelne mellem et får og en ged, må jeg give ham absolut medhold i at humoren i reklamen preller fuldstændigt af på nogle mennekser. Heriblandt mig.
Det er en af den slags reklamer som efter min mening "prøver" hårdt på at være morsom med talende dyr. Måske skulle de have brugt en sjovere stemme til geden, end den ubehjælpelige pige man kan høre lave sin stemme om.
Men humor er svær at sætte regler på. Jeg kan heller ikke selv argumentere sagligt for at jeg griner hver gang jeg ser en af Toms reklamerne med familien Tomsen.
2005-03-23-14:10:00
Mikkel

Indtast kommentar

Navn:

Tast teksten fra billedet: